بزرگترین مرکز تخصصی سنسور و ترانسمیتر

شرکت آداک فرایند سپهر تامین کننده اصلی تجهیزات ابزار دقیق در ایران

بزرگترین مرکز تخصصی سنسور و ترانسمیتر

شرکت آداک فرایند سپهر تامین کننده اصلی تجهیزات ابزار دقیق در ایران

بزرگترین مرکز تخصصی سنسور و ترانسمیتر

ابزار دقیق آداک فرآیند سپهر
نمایندگی وگا VEGA آلمان
نمایندگی تجهیزات تشخیص سطح UWT در ایران
نمایندگی فروش انواع دتکتورگاز پروسنس Prosense
نمایندگی فروش سنسور فشار مذاب اَتک Atek
نماینده سطح سنج uwt آلمان در ایران

پیوندهای روزانه

تجهیزات ضد انفجاری و ATEX

آداک فرایند سپهر |

تاییدیه اتکس که در ابتدا توسط اروپا پایه گذاری شده است، به قدری فراگیر است که در بسیاری از کشورهای دیگر مانند ایران نیز کاربرد دارد. در استاندارد اتکس، محیط های صنعتی از لحاظ خطر وقوع آتش سوزی و انفجار، تقسیم بندی می شوند. به هر دسته از این منطقه ها اصطلاحا زون گفته می شود. سپس، هر تجهیزی که توسط اتکس مورد بررسی قرار گیرد، یک کد دریافت میکند. اما زون ها شامل چه مواردی می شوند و از کجا میتوان فهمید که هر تجهیزی برای کدام زون مناسب است؟ در این مطلب همه چیز در مورد استاندارد اتکس توضیح داده شده...

یکی از مطرح ترین استانداردهای طبقه بندی محیط های صنعتی، اتکس برگرفته از عبارت  ATmospheres EXplosives است که نزد اهالی صنعت به خوبی شناخته شده است. 

تاییدیه اتکس(ATEX) که در ابتدا توسط اروپا پایه گذاری شده است، به قدری فراگیر است که در بسیاری از کشورهای دیگر مانند ایران نیز کاربرد دارد. 

در استاندارد اتکس، محیط های صنعتی از لحاظ خطر وقوع آتش سوزی و انفجار، تقسیم بندی می شوند. به هر دسته از این منطقه ها اصطلاحا زون گفته می شود. سپس، هر تجهیزی که توسط اتکس مورد بررسی قرار گیرد، یک کد دریافت میکند. این کد اتکس تعیین میکند که ایمنی تجهیز، مناسب برای استفاده در کدام یک از این زون هاست. 

بسیاری از اهالی صنعت با زون های اتکس آشنا هستند؛ اما نکته سخت تر اینجاست که بتوانیم با خواندن کد اتکس، بفهمیم که این تجهیز برای کدام یک از این زون ها مناسب است! در این مطلب از آداک فرآیند سپهر، به ساده ترین شکل ممکن تمامی زون های اتکس و نحوه خواندن کد هر تجهیز را آموزش خواهیم داد. بعد از این مطلب، به هیچ منبع دیگری در ارتباط با استاندارد اتکس نیاز نخواهید داشت؛ پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید

برای خواندن ادامه مقاله استاندارد ضد انفجاری کلیک کنید!

تاریخچه تجهیزات ابزار دقیق

تجهیزات ابزار دقیق یکی از ارکان اساسی در پیشرفت صنایع و کنترل فرآیندها است. آغاز توسعه ابزارهای دقیق به قرن 17 میلادی برمی‌گردد که با اختراع اولین وسایل برای اندازه‌گیری دما و فشار آغاز شد. اما واقعیت تکنولوژیکی ابزارهای دقیق با پیشرفت علم و فناوری، به ویژه در قرن 20 میلادی، به اوج خود رسید. با پیشرفت الکترونیک و کامپیوتر، تجهیزات ابزار دقیق قابلیت‌های بیشتری را به دست آورده و نقش بسیار مهمی در بهبود کنترل و کیفیت فرآیندها و محصولات صنایع مختلف داشته‌اند. در ادامه این مقاله از پیشخوان به همه سوالات شما پاسخ می‌دهیم.

تعریف ابزار دقیق
ابزار دقیق (instrumentation) به هر وسیله‌ای گفته می‌شود که برای اندازه‌گیری و کنترل دقیق پارامترهای فیزیکی یا شیمیایی در فرآیندها و سیستم‌های صنعتی و آزمایشگاهی استفاده می‌شود. این ابزارها از اصول فیزیک، الکترونیک، مکانیک و شیمیایی برای عملکرد خود استفاده می‌کنند.

ابزار دقیق معمولا شامل سنسورها، ترانسمیترها، کنترلرها و نمایشگرها می‌شوند. هدف اصلی ابزار دقیق، اندازه‌گیری دقیق و صحیح پارامترهای مختلفی مانند فشار، دما، رطوبت، جریان و سطح است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی